goedkope zorgverzekering vergelijken

Zorgverzekeringen Op Een Rij

Een ieder in Nederland moet voorgeschreven een zorgverzekering vinden. Eén keer per twaalf maanden (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Deze website helpt je in een paar minuten de beste en meest goedkope zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het annuleren van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij deze website kun je meer dan honderd diverse zorgverzekeringen vergelijken. En ook interessant: wij geven overzichtelijk aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Zorgverzekering vergelijken en tijd uitsparen

Bij onze website vind je in enkele stappen en efficiënt en simpel de best passende zorgverzekering bij je wensen. Hoe dat werkt? Heel gemakkelijk: we stellen je een aantal vragen over je situatie en wat jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld of je kosten verwacht voor de tandarts of fysiotherapeut. En of je het van betekenis vindt dat je bij bepaalde zorgverleners terecht kunt zonder bij te betalen. Zo kunnen wij voor jou de zorgverzekering vergelijken en selecteren die precies bij je wensen past. In ons overzicht zie je hierna welke verzekeringen dat zijn. Je kunt ze simpel met elkaar vergelijken, naast elkaar zetten of dieper in de voorwaarden van de polis van de dekking duiken. Vaak kunnen we je tevens nog een betere prijs geven dan de andere prijsvergelijkers van zorgverzekeringen. De meest voordelige en best passende zorgverzekering gevonden? Dan kun je die gauw via ons afsluiten. Binnen 5 minuten is alles online geregeld voor je nieuwe ziektekostenverzekering.

Laat ons je assisteren bij het overstappen en zorgverzekeringen vergelijken

De bescherming van de basisverzekering verandert jaarlijks: dit bepaalt het kabinet. Het kan tevens zijn dat de bescherming van je aanvullende verzekering verandert, je zorgpremie hoger wordt of dat je wensen voor komend twaalf maanden veranderen. Ga je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan ben je bij deze website aan het juiste adres. Wij begeleiden je met het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars.

Ga je overstappen per 1 januari? Denk dan aan de volgende dingen:

 • Pas op dat je niet overgedekt bent
 • kijk goed naar de gecontracteerde zorgverleners;
 • denk na over de hoogte van je eigen risico.

  Op welk moment moet ik eigen risico betalen?

  Als je kosten maakt die onder het eigen risico vallen, krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor de kosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigen risico van 385 euro, krijg je de overige kosten betaald van je zorgverzekeraar. 

  Zorgverzekering vergelijken

  Via onze website vergelijk je de zorgverzekering voor en regel je aanstonds de goedkoopste zorgverzekering voor , op jouw wensen en behoeften afgestemd. En daarom ben je hier toch? Want zeg nou zelf; het is op de keper beschouwd cool om regelmatig wat euro’s over te houden voor mooiere uitgaven? Het leven is al duur genoeg! De KFC is op deze manier gauw verdiend. Lees nu verder om te weten hoe het overstappen werkt in .

  Welke stappen zet je in onze vergelijker en waar moet je op letten?

  In onze zorgvergelijker kun je snel alle zorgaanbieders voor vergelijken. Je kunt al in drie stappen weten welke zorgprovider voor jouw situatie het beste is:

  Vul je gegevens in

  Filter op jouw wensen en behoeften (Let er goed op dat dit je wensen en behoeften zijn voor het zorg12 maanden )

  Kies de zorgverzekering

  die het goedkopere bij jouw situatie past, en aanmelden maar!

  In ons land is iedereen vereist een basisverzekering te hebben. Soms ook gewenst om een aanvullende verzekering te hebben waarmee je meer uitgaven aan zorg terug krijgt krijgt. Het komende zorgkalenderjaar zul je misschien andere kosten hebben dan het vorige zorgjaar. Misschien weet je van eerder al dat je verstandskiezen er in uit moeten en heb je een uitgebreide aanvullende tandartsverzekering nodig. Dat is natuurlijk pijnlijk, maar als je met onze vergelijker een goede vergelijking maakt, houd je wat geld over om extra veel snoep in te slaan!