zorgverzekering nederland vergelijken

Zorgverzekering Tot Wanneer Overstappen

Iedereen in ons land moet vereist een zorgverzekering vinden. Eén maal per jaar (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Hier helpt je in een aantal minuten de voordeligste en meest voordelige zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het beëindigen van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij hier kun je meer dan honderd verscheidene zorgverzekeringen vergelijken. En ook belangrijk: wij geven overzichtelijk aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Zorgverzekering vergelijken en tijd geld overhouden

Bij onze website vind jesimpel en easy de meest geschikte zorgverzekering bij je wensen. Hoe dat werkt? Heelduidelijk: we stellen je eenaantal vragen over je geval en wat jijvan betekenisvindt. Onder andere of je kosten verwacht voorde tandarts of fysiotherapeut. En of je het belangrijk vindt dat je bijzekere zorgverleners terecht kunt zonder bij te betalen. Zo kunnenwij voor jou de zorgverzekeringvergelijken en selecteren die exact bij je wensen past. In onsoverzicht zie je hierna welke verzekeringen dat zijn. Je kuntze eenvoudig met elkaar vergelijken, naast elkaar zetten of dieper in devoorwaarden van de polis van de dekking duiken. Meestal kunnen we jetevens nog een betere prijs geven dan de andere prijsvergelijkers van zorgverzekeringen. Degoedkoopste en voordeligste zorgverzekering gevonden? Dan kun je dielinea recta via ons aan gaan. Binnen 5 minuten is alles online geregeld voor je nieuweziektekostenverzekering.

Tussentijds overstappen

Het wisselen van zorgverzekeringkan normaal gesproken één keer per jaar: per 1 januari. Inenkele situaties mag je weltussentijds wisselen van zorgverzekering.Bijvoorbeeld als je:

  • 18 12 maandenwordt
  • (terug) komt uit het buitenland
  • uit een militair dienstverband komt
  • je zorgcollectief wordt beëindigd
  • je gaat scheiden
  • polisvoorwaardentussentijds nadelig wijzigen
  • nog geen zorgverzekeringhebt

Is dit van toepassing op jou? Dan kun je op dit momentalsnog van zorgverzekeringoverstappen of een nieuwe zorgverzekeringafsluiten. Je bent namelijk wettelijkverplicht om niet minder dan een basisverzekering te hebben. Vergelijkaltijd even: dan weet je zeker dat je de beste engoedkoopste zorgverzekering vindt. Ga snel je zorgverzekeringenvergelijken en ontdek of overstappen bruikbaaris voor jou.

Op welk moment moet ik eigen risico betalen?

Als je onkosten maakt die onder het eigen risico vallen,krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor dekosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigenrisico van 385 euro, krijg je de overige kostenuitbetaald van je zorgverzekeraar. 

Zorgverzekering vergelijken

De zorgverzekering vergelijken. Elke 12 maanden opnieuwberekent de overheid welkebasiszorg onder het basispakket valt en welke zorgniet meer gedeclareerd wordt door de basisverzekering, zotevens voor . Tijdens Prinsjesdag is bekend geworden watde nieuwe dingen inhouden voor aankomend jaar.Lees hier wat je wetel wilt over je zorgverzekeringin .

Scroll naar boven