beste en goedkoopste zorgverzekering

Zorgverzekering Kiezen Student

Een ieder in dit land moet voorgeschreven een zorgverzekering afsluiten. Eén maal per kalenderjaar (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Hier helpt je in een paar minuten de goedkopere en goedkoopste zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het afzeggen van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij hier kun je meer dan honderd verscheidene zorgverzekeringen vergelijken. En ook erg handig: wij geven handig aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Zorgverzekering vergelijken en tijd uitsparen

Bij deze website vind jesimpel en easy de beste zorgverzekering bij je wensen. Hoe dat werkt? Heelsimpel: we stellen je meerdere vragen over je geval en wat jijbelangrijkvindt. Bijvoorbeeld of je kosten verwacht voorde tandarts of fysiotherapeut. En of je het vanbelang vindt dat je bijbepaalde zorgverleners terecht kunt zonder bij te betalen. Zo kunnenwij voor jou de zorgverzekeringvergelijken en selecteren die exact bij je wensen past. In onsoverzicht zie je vervolgens welke verzekeringen dat zijn. Je kuntze eenvoudig met elkaar vergelijken, naast elkaar zetten of dieper in devoorwaarden van de polis van de bescherming duiken. Meestal kunnen we jetevens nog een betere prijs geven dan de andere prijsvergelijkers van zorgverzekeringen. Demeest goedkope en voordeligste zorgverzekering gevonden? Dan kun je diespoorslags via ons aan gaan. Binnen eenpaar minuten is alles online geregeld voor je nieuweziektekostenverzekering.

Laat ons je begeleiden bij het overstappen en zorgverzekeringen vergelijken

De dekking van de basisverzekering verandertjaarlijks: dit bepaalt het kabinet. Het kan tevens zijn dat dedekking van je aanvullende verzekering verandert, je zorgmaandprijshoger wordt of dat je wensen voor komend kalenderjaar veranderen. Ga je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan ben je bij onzewebsite aan het juiste adres. Wijhelpen je met het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars.

Ga je overstappen per 1 januari? Denk dan aan de volgendedingen:

 • Pas op dat je niet overgedekt bent
 • kijk goed naar de gecontracteerde zorgverleners;
 • denk na over de hoogte van je eigen risico.

  Wat is een combinatiepolis?

  Een combinatiepolis lijkt heel erg op eenrestitutiepolis. Je hebt namelijk een vrije zorgkeuze en je kunt vaak naar alle zorgverleners toe. Dit verschilt alleen perzorgtype. Onder meer: je kunt wel naar alleziekenhuizen, maar niet naar alle klinieken. Bij een combinatiepolis heeft de zorgverzekeringsmaatschappijwel contracten afgesloten met zorgverleners. 

  Ga je naar een gecontracteerde zorgverlener? Dan krijg jejouw rekening 100% betaald. 

  Ga je naar een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan krijgje het normale tarief uitbetaald. Als je zorgverlener eenhoger tarief hanteert, moet je het verschil zelf bijbetalen.

  Niet altijd hele rekening vergoed

  Bij een combinatiepolis kun je er niet zomaar vanuit gaandat je te allen tijde alles vergoedkrijgt. Enkeleverzekeringsmaatschappijen hebben namelijk niet met alle zorgverzekeringsmaatschappijeneen contract. Als je naar een niet-gecontracteerde zorgverlener gaat, krijg jealleen het ‘normale’ tarief betaald. Vrijwel altijd is dit tarief genoeg om de gehelerekening te dekken. Het kan per slot van rekening voorkomen dat dit niet het geval is. Als je vooreen bepaalde behandeling naar een dure kliniek gaat, krijg je hoogstmeestal niet je hele behandelingvergoed. Het ‘normale’ tarief is dan lager dan het tariefwat de privékliniek rekent.

  Zorgverzekering vergelijken

  De zorgverzekering vergelijken. Ieder jaar opnieuwberekent de overheid welkezorgzaken onder het basispakket valt en welke zorgniet meer gedeclareerd wordt door de basisverzekering, zoook voor . Tijdens Prinsjesdag is door de Koning voorgelezen watde veranderingen inhouden voor het komende jaar.Lees hier wat je wetel wilt over je zorgverzekeringin .

Scroll naar boven