basis zorgverzekering vergelijken

Zorgverzekering Besured

Een ieder in Holland moet verplicht een zorgverzekering afsluiten. Eén keer per jaar (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Hier helpt je in een paar minuten de slimste en meest voordelige zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het afzeggen van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij deze website kun je meer dan 100 verschillende zorgverzekeringen vergelijken. En ook interessant: wij geven duidelijk aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Kies de dekking die bij je past

De goedkoopste zorgverzekering is fijn, maarniet alleen de kosten is belangrijk. Let erop dat je zorgverzekering goed aansluit bij jewensen en bescherming biedt voor de zorg die jij nodig hebt (tip:vergelijk je zorgverzekering goed!).Maar let tevens op tevens dat je je niet verzekert voor zorgdie je niet nodig hebt. Bedenk daarom eerst welke dekking jewilt. Hoe meer je verzekert, hoe hoger de premie.

 • Basisverzekering. Dit is voor eenieder wettelijk verplicht. Hiermee zijn alle onkosten voorsubiet noodzakelijke medische hulp (huisarts enziekenhuis) gedekt. Let op: ieder jaarverandert de dekking van de basisverzekering.
 • Basisverzekering + aanvullende verzekering. Hebje bijvoorbeeld fysiotherapie, orthodontie of eentandartsverzekering nodig? Dan kun je daarvoor een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Let wel goed op dat de extra premie die jebetaalt opweegt tegen kosten die je zondertwijfel gaat maken.

Ben je op zoek naar eenbepaalde uitbetaling?Bekijk dan ons overzicht vergoedingen .

Laat ons je helpen bij het overstappen en zorgverzekeringen vergelijken

De dekking van de basisverzekering verandertjaarlijks: dit bepaalt het kabinet. Het kan tevens zijn dat debescherming van je aanvullende verzekering verandert, je zorgmaandprijshoger wordt of dat je wensen voor komend kalenderjaar veranderen. Ga je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan ben je bij deze website aan het juiste adres. Wijassisteren je met het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars.

Ga je overstappen per 1 januari? Denk dan aan de volgendedingen:

 • Pas op dat je niet overgedekt bent
 • kijk goed naar de gecontracteerde zorgverleners;
 • denk na over de hoogte van je eigen risico.

  Wanneer moet ik eigen risico betalen?

  Als je onkosten maakt die onder het eigen risico vallen,krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor dekosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigenrisico van 38vijf euro, krijg je de overige onkostenbetaald van je zorgverzekeraar. 

  Zorgverzekering vergelijken

  Via onze website vergelijk je de zorgverzekering voor en regel jesubiet de beste zorgverzekering voor ,speciaal voor jou samengesteld. En dat wil per slot van rekening iedereen? Want zeg nou zelf; het is immersfijn om elkemaand wat inkomen over te houdenvoor mooiere dingen? Het leven is al duur genoeg!Die McKroket is op deze wijze snel verdiend. Leessnel verder om erachter te komen hoe hetoverstappen in zijn werk gaat in .

  Welke stappen volg je in onze vergelijker enwaar moet je op letten?

  In onze zorgvergelijker kun jegemakkelijk allezorgverzekeraars voor met elkaar vergelijken. Je kunt al in 3 stappen wetenwelke zorgprovider voor je wensen het besteis:

  Vul je gegevens in

  Filter op je wensen en behoeften (Let er goed op datdit je wensen en behoeften zijn voor het zorgtwaalf maanden )

  Kies de zorgverzekering

  die het voordeligste bijjou past, en aanmelden maar!

  In Nederland is iedere burger vereisteen basisverzekering te hebben. Meestal ook handigom een aanvullende verzekering te hebben waardoor jeextra zorgkosten terugkrijgt krijgt. Het nieuwe zorgtwaalf maanden zul je wellicht anderekosten hebben dan het vorige zorgjaar.Misschien weet je van eerder al dat je verstandskiezen erin uit moeten en heb je een uitgebreideaanvullende tandartsverzekering nodig. Dat isuiteraardirritant, maar als je met onze vergelijker een goede vergelijking maakt, houd je een beetjegeld over om extra veel ijsjes in teslaan!

Scroll naar boven