prijsvergelijk zorgverzekering

Zorgverzekering Baby

Iedereen in Nederland moet voorgeschreven een zorgverzekering aan gaan. Eén keer per twaalf maanden (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Deze website helpt je in een paar minuten de betere en meest goedkope zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het annuleren van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij deze website kun je meer dan honderd verschillende zorgverzekeringen vergelijken. En niet onbelangrijk: wij geven duidelijk aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Bedenk welke zorgpolis bij je wensen past

Voor de basisverzekering kun je kiezen uit vierverschillende zorgpolissen: de budgetpolis, denaturapolis, de restitutiepolis en de combinatiepolis:

 • Budgetpolis:met een budgetpolis kun je maar bij een zeer beperkt aantal zorgaanbiedersterecht, maar deze polis is wel goedkoop. Deverzekeraar wil dat je naarzorgaanbieders gaat waar zeeen contract mee hebben. Dat kan betekenen dat er bij jou in debuurt geen ziekenhuis is waar je terechtkunt. Lees alles over een budgetpolis.
 • Naturapolis:met een naturapolis kun je naar bijna alle ziekenhuizen en klinieken, maar nietnaar alle specialisten en fysiotherapeuten. Ook hier geldt dat erwordt gekeken of de zorgaanbieder een overeenkomst heeftmet je zorgverzekeraar. Je hebt een veel ruimere zorgkeuze dan met eenbudgetpolis. Daar tegenover staat wel een wat hogere premie. Lees alles overeen naturapolis.
 • Combinatiepolis:Met een combinatiepolis heb je (net als bij een restitutiepolis) een vrijezorgkeuze en mag je naar alle zorgverleners toe. Dezorgverzekeraar heeft wel prijsafspraken gemaaktmet deze zorgverleners. Zijn je zorgkosten hoger dan het tarief wat dezorgverzekeringsmaatschappij heeft afgesproken met dezorgverlener? Dan moet deze zelf bijbetalen.
 • Restitutiepolis:met een restitutiepolis heb je vrije zorgkeuze en kun je zelf bepalen door welkziekenhuis of welke specialist je je laat behandelen. Door dezekeus vrijheid is eenrestitutiepolis gdegoedkoperekeus zorgverzekering. Je betaalteen hogere premie dan bij een budgetpolis of naturapolis.Lees alles over een restitutiepolis.

Ga je jouw zorgverzekeringvergelijken, dan zie je linea recta terug met wat voor type zorgpolis je te maken hebt. Welzo makkelijk!

Laat ons je begeleiden bij het overstappen en zorgverzekeringen vergelijken

De bescherming van de basisverzekering verandertjaarlijks: dit bepaalt het kabinet. Het kan ook zijn dat dedekking van je aanvullende verzekering verandert, je zorgpremiehoger wordt of dat je wensen voor komend 12 maanden veranderen. Ga je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan ben je bij onzewebsite aan het juiste adres. Wijhelpen je met het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars.

Ga je overstappen per 1 januari? Denk dan aan de volgendedingen:

 • Pas op dat je niet overgedekt bent
 • kijk goed naar de gecontracteerde zorgverleners;
 • denk na over de hoogte van je eigen risico.

  Op welk moment moet ik eigen risico betalen?

  Als je kosten maakt die onder het eigen risico vallen,krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor deonkosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigenrisico van 385 euro, krijg je de overige onkostenvergoed van je zorgverzekeraar. 

  Zorgverzekering vergelijken

  Via onze website vergelijk je de zorgverzekering voor en regel jegauw de goedkoopste zorgverzekering voor ,op je wensen en behoeften afgestemd. En wie wil dat nouniet? Want zeg nou zelf; het is per slot van rekeningheerlijk om regelmatig wat salaris over te houdenvoor andere uitgaven? Het leven is al duur genoeg!Die McKroket is op deze manier gauw verdiend. Leessnel verder om te weten hoe hetoverstappen in zijn werk gaat in .

  Welke stappen zet je in onze vergelijker enwaar moet je op letten?

  In onze vergelijker voor zorgverzekeringen kun jesnel allezorgverzekeraars voor vergelijken. Je kunt al in 3 stappen wetenwelke zorgprovider voor jouw wensen debeste keusis:

  Vul je gegevens in

  Filter op je wensen en behoeften (Let er goed op datdit je wensen en behoeften zijn voor het zorgtwaalf maanden )

  Kies de zorgverzekering

  die het slimste bijjou past, en aanmelden maar!

  In Nederland is iedereen gebodeneen basisverzekering te hebben. in de regel is het tevens verstandigom een aanvullende verzekering af te sluiten waarmee jeextra zorgkosten terugkrijgt krijgt. Het komende zorgjaar zul je misschien anderewensen hebben dan het afgelopen zorgjaar.Wellicht weet je van eerder al dat je verstandskiezen erin uit moeten en heb je een een andereaanvullende tandartsverzekering nodig. Dat isuiteraardnaar, maar als je met onze vergelijker een goede vergelijking maakt, houd je een beetjegeld over om extra veel ijsjes in tekopen!

Scroll naar boven