allergoedkoopste zorgverzekering

Vvaa Studenten Zorgverzekering

Iedereen in dit land moet verplicht een zorgverzekering afsluiten. Eén keer per kalenderjaar (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Deze website helpt je in enkele minuten de slimste en voordeligste zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het annuleren van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij deze website kun je meer dan 100 verscheidene zorgverzekeringen vergelijken. En niet onbelangrijk: wij geven overzichtelijk aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Tip voor studenten

Voor jongeren geldt meestal dat ze geen grote zorgverzekering nodig hebben. studenten zijn meestal gezond en kunnen daarom veel geld overhouden door alleen een basisverzekering te nemen en te kiezen voor het uiterste eigen risico. Niet alle zorgverzekeraars bieden een speciale studenten zorgverzekering aan. Ga je je zorgverzekering vergelijken? Dan vragen we aan de hand van je geboortedatum automatisch of je student bent. Je ziet dan vanzelf de zorgverzekeringen terug die speciaal voor studenten zijn (mits deze zeker aansluiten op jouw wensen).

Tussentijds overstappen

Het wisselen van zorgverzekeringkan normaal gesproken 1 maal per jaar: per 1 januari. Inenkele situaties mag je weltussentijds wisselen van zorgverzekering.Bijvoorbeeld als je:

  • 18 jaarwordt
  • (terug) komt uit het buitenland
  • uit een militair dienstverband komt
  • je zorgcollectief wordt beëindigd
  • je gaat scheiden
  • voorwaarden van de polistussentijds nadelig wijzigen
  • nog geen zorgverzekeringhebt

Is dit van toepassing op jou? Dan kun je op dit momentalsnog van zorgverzekeringoverstappen of een nieuwe zorgverzekeringaan gaan. Je bent namelijk wettelijkvereist om op zijnminst een basisverzekering te hebben. Vergelijkaltijd even: dan weet je zeker dat je de voordeligste enmeest goedkope zorgverzekering vindt. Ga simpel je zorgverzekeringenvergelijken en ontdek of overstappen doelmatigis voor jou.

Op welk moment moet ik eigen risico betalen?

Als je onkosten maakt die onder het eigen risico vallen,krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor deonkosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigenrisico van 385 euro, krijg je de overige onkostenbetaald van je zorgverzekeraar. 

Zorgverzekering vergelijken

De zorgverzekering vergelijken. Ieder jaar opnieuwberekent de het rijk welkebasiszorg onder het basispakket vallen en welke zorgniet meer betaald wordt door de basisverzekering, zoook voor . Ten tijde van Prinsjesdag is bekend geworden watde veranderingen inhouden voor hetnieuwe kalenderjaar.Lees hier wat je wetel wilt over je zorgverzekeringin .

Scroll naar boven