prijsvergelijk zorgverzekering

Vergelijk Zorgverzekering

Een ieder in Holland moet vereist een zorgverzekering aan gaan. Eén maal per jaar (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Hier helpt je in enkele minuten de betere en voordeligste zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het afzeggen van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij deze website kun je meer dan honderd diverse zorgverzekeringen vergelijken. En ook interessant: wij geven handig aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Zorgverzekering vergelijken en tijd uitsparen

Bij hier vind jesimpel en easy de bestpassende zorgverzekering bij jouw wensen. Hoe dat werkt? Heelduidelijk: we stellen je enkele vragen over je geval en wat jijbelangrijkvindt. Onder andere of je kosten verwacht voorde tandarts of fysiotherapeut. En of je het van betekenis vindt dat je bijzekere zorgverleners terecht kunt zonder bij te betalen. Zo kunnenwij voor jou de zorgverzekeringvergelijken en selecteren die exact bij je wensen past. In onsoverzicht zie je vervolgens welke verzekeringen dat zijn. Je kuntze simpel met elkaar vergelijken, naast elkaar zetten of dieper in devoorwaarden van de polis van de bescherming duiken. Meestal kunnen we jeook nog een betere prijs geven dan de andere prijsvergelijkers van zorgverzekeringen. Degoedkoopste en meest geschikte zorgverzekering gevonden? Dan kun je diegauw via ons aan gaan. Binnen eenpaar minuten is alles online geregeld voor je nieuweziektekostenverzekering.

Laat ons je helpen bij het overstappen en zorgverzekeringen vergelijken

De dekking van de basisverzekering verandertjaarlijks: dit bepaalt het kabinet. Het kan tevens zijn dat dedekking van je aanvullende verzekering verandert, je zorgpremiehoger wordt of dat je wensen voor komend twaalfmaanden veranderen. Ga je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan ben je bij onzewebsite aan het juiste adres. Wijbegeleiden je met het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars.

Ga je overstappen per 1 januari? Denk dan aan de volgendedingen:

 • Pas op dat je niet oververzekerd bent
 • kijk goed naar de gecontracteerde zorgverleners;
 • denk na over de hoogte van je eigen risico.

  Hoe over het algemeen betaal je het eigen risico?

  Het totale eigen risico betaal je maar 1 maal per12 maanden. Dit kan in 1 grotebetaling zijn, maar tevens in meer dan één kleine.Het hangt helemaal af van wat voor kosten jemaakt. In beide gevallen start op 1 januari van het 12maanden erop de teller weer opnieuw. 

  Rekening van zorgverzekeringsmaatschappij soms later

  Je betaalt nooit gauw in het ziekenhuis, maar je krijgt de rekening van jezorgverzekeraar. In enkele gevallen kandit best lang duren. Je zorgverzekeraar isnamelijk afhankelijk van de snelheid van de zorgverlener waar je geweest bent.Als ze er onder meer in het ziekenhuis lang over doenom de rekening naar de verzekeraar te sturen, duurthet tevens lang voorafgaand deverzekeringsmaatschappij de rekening naar jou stuurt. Dit kansoms wel een kalenderjaar duren.

  Wat als ik het eigen risico niet kan betalen?

  Je bent verplicht het eigenrisico te betalen als je onkosten maakt die daaronder vallen. Hier kunje niet onderuit. Als je moeite hebt om dit bedrag te betalen, kun je bij je zorgverzekeringsmaatschappijeen betalingsregeling vragen. Bij sommigezorgverzekeringsmaatschappijen kun je tevens vantevoren een betalingsregeling afspreken. Als je bijvoorbeeldmedicijnen gebruikt en je weet al zeker dat je je eigen risico op gaatmaken, kan dit handig zijn. Het eigen risico afkopenof meeverzekeren kan helaas niet.

  Het vrijwillig eigen risico

  Naast het vereist eigenrisico is er ook een facultatief eigen risico. Als jehiervoor kiest, komt dat bedrag bovenop je gebodeneigen risico. Je kunt je eigen risico hiermee vrijwillig verhogentot maximaal 875 euro. In ruil hiervoor krijg je korting op jepremie. 

  Let op! Als je voor een vrijwillig eigenrisico kiest, betaal je wel meer als je gebruikmaakt van zorg uit de basisverzekering.Denk hier dus goed over na.

  Waarvoor geldt het facultatief eigen risico?

  Het facultatief eigen risico geldt voordezelfde zorgkosten als het verplicht eigenrisico. Dus alleen voor kosten die onder de basisverzekering vallen.Ook bij het facultatief eigen risico heb je niets met deaanvullende verzekering te maken.

  Zorgverzekering vergelijken

  Via hier vergelijk je de zorgverzekering voor en regel jeterstond de voordeligste zorgverzekering voor ,speciaal voor jou samengesteld. En dat wil jij immers ook? Want zeg nou zelf; het is per slot van rekeninggeweldig om elkemaand wat euro’s over te houdenvoor leuke dingen? Het leven is al duur genoeg!De KFC is op deze manier snel verdiend. Leesnu verder om te weten te komen hoe hetoverstappen werkt in .

  Welke stappen zet je in onze vergelijker enwaar moet je op letten?

  In onze zorgvergelijker kun jesimpel allezorgverzekeraars voor met elkaar vergelijken. Je kunt al in 3 stappen wetenwelke zorgprovider voor je gezin het besteis:

  Vul je gegevens in

  Filter op je wensen en behoeften (Let er goed op datdit je wensen en behoeften zijn voor het zorgtwaalf maanden )

  Kies de zorgverzekering

  die het betere bijjouw gezin past, en overstappen maar!

  In ons land is iedereen vereisteen basisverzekering af te sluiten. in de regel is het tevens voordeligom een aanvullende verzekering te hebben waardoor jeextra kosten van zorg terugkrijgt krijgt. Het aanstaande zorg12maanden zul je misschien anderewensen hebben dan het afgelopen zorgjaar.Wellicht weet je van tevoren al dat je verstandskiezen erin uit moeten en heb je een uitgebreideaanvullende tandartsverzekering nodig. Dat isuiteraardpijnlijk, maar als je met onze vergelijker goedkiest, houd je een beetjegeld over om extra veel dropjes in tekopen!

Scroll naar boven