kiezen zorgverzekering

Overstappen Zorg

Iedereen in dit land moet verplicht een zorgverzekering aan gaan. Eén maal per kalenderjaar (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Hier helpt je in een aantal minuten de slimste en meest goedkope zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het annuleren van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij deze website kun je meer dan 100 verschillende zorgverzekeringen vergelijken. En niet onbelangrijk: wij geven duidelijk aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Zorgverzekering vergelijken en tijd geld overhouden

Bij hier vind jeefficiënt en eenvoudig de meest geschikte zorgverzekering bij je wensen. Hoe dat werkt? Heelsimpel: we stellen je meerdere vragen over je geval en wat jijbelangrijkvindt. Onder andere of je kosten verwacht voorde tandarts of fysiotherapeut. En of je het doorslaggevend vindt dat je bijzekere zorgverleners terecht kunt zonder bij te betalen. Zo kunnenwij voor jou de zorgverzekeringvergelijken en selecteren die precies bij je wensen past. In onsoverzicht zie je vervolgens welke verzekeringen dat zijn. Je kuntze simpel met elkaar vergelijken, naast elkaar zetten of dieper in devoorwaarden van de polis van de dekking duiken. Over het algemeen kunnen we jeook nog een betere prijs geven dan de andere prijsvergelijkers van zorgverzekeringen. Demeest goedkope en voordeligste zorgverzekering gevonden? Dan kun je diemeteen via ons afsluiten. Binnen enkele minuten is alles online geregeld voor je nieuweziektekostenverzekering.

Check de contractering van je ziektekostenverzekering

Niet alle zorgverzekeraarssluiten contracten af met alle ziekenhuizen en fysiotherapeuten. Deze website heeft eenhandig overzicht waarin je per zorgverzekeraarkunt zien met wie zij een overeenkomst hebben. Vind je hetprettiger per zorgaanbieder bekijken met welke zorgverzekeraarszij een overeenkomst hebben?

Ga je naar een zorgbieder waar jezorgverzekeraar geen overeenkomst meeheeft? Dan kan het zijn dat je een bedrag moet bijbetalen. Controleer duste allen tijde bij jezorgverzekeraar of je met jouwziektekostenverzekering een gehelevergoeding krijgt bij de zorgprovider waar jenaar toe gaat. Dit geldt niet voor spoedeisende zorg; hiervoor kun je met elkezorgpolis te allen tijde naar elk ziekenhuis of spoedpost zonderplotse kosten. Het maaktdan niet uit of je zorgverzekeringsmaatschappij in geen overeenkomst heeft gesloten met dat ziekenhuis.

Ga je je zorgverzekeringvergelijken, dan vind jeallicht ookspoorslags in de resultaten terug welke contracteringen er bij elkeziektekostenverzekering afgesloten zijn.

Wat is een combinatiepolis?

Een combinatiepolis lijkt heel erg op eenrestitutiepolis. Je hebt namelijk een vrije zorgkeuze en je kunt vaak naar alle zorgverleners toe. Dit verschilt alleen perzorgtype. Bijvoorbeeld: je kunt wel naar alleziekenhuizen, maar niet naar alle klinieken. Bij een combinatiepolis heeft de zorgverzekeraarwel contracten afgesloten met zorgverleners. 

Ga je naar een gecontracteerde zorgverlener? Dan krijg jeje rekening 100% betaald. 

Ga je naar een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan krijgje het normale tarief uitbetaald. Als je zorgverlener eenhoger tarief hanteert, moet je het verschil zelf bijbetalen.

Nadelen combinatiepolis

Ook een combinatiepolis werkt op basis van overeenkomsten.zorgverzekeringsmaatschappijen sluiten contracten metzorgverleners. Ga je naar een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan krijg je nietje hele rekening betaald.

De combinatiepolis is duurder dan een natura- ofbudgetpolis. Is de zorgverlener bij jou in de buurt gecontracteerd bij eennatura- of budgetverzekeraar? Dan kan dit ook een goede optievoor je zijn. Check dus te allen tijde van tevoren de contractering.

Zorgverzekering vergelijken

Via onze website vergelijk je de zorgverzekering voor en regel jeonverwijld de beste zorgverzekering voor ,opjou situatie aangepast. En dat wil uiteindelijk iedereen? Want zeg nou zelf; het is tochfijn om maandelijks wat geld over te houdenvoor mooiere dingen? Het leven is al duur genoeg!Die McKroket is op deze manier snel verdiend. Leessnel verder om erachter te komen hoe hetoverstappen werkt in .

Welke stappen volg je in onze vergelijker enwaar moet je op letten?

In onze vergelijker voor zorgverzekeringen kun jesimpel allezorgverzekeraars voor vergelijken. Je kunt al in drie stappen wetenwelke zorgprovider voor jouw wensen het voordeligstis:

Vul je gegevens in

Filter op je wensen en behoeften (Let er goed op datdit je wensen en behoeften zijn voor het zorg12maanden )

Kies de zorgverzekering

die het voordeligste bijjouw situatie past, en aanmelden maar!

In Nederland is iedereen vereisteen basisverzekering af te sluiten. Soms tevens gewenstom een aanvullende verzekering te hebben waarmee jeextra zorgkosten vergoed krijgt. Het nieuwe zorg12maanden zul je wellicht anderewensen hebben dan het afgelopen zorgjaar.Misschien weet je van tevoren al dat je verstandskiezen erin uit moeten en heb je een extraaanvullende tandartsverzekering nodig. Dat isuiteraardnaar, maar als je met onze vergelijker een goede vergelijking maakt, houd je watgeld over om extra veel dropjes in teslaan!

Scroll naar boven