zorgverzekering nederland vergelijken

Menzis Fnv Primazorg

Iedereen in Nederland moet voorgeschreven een zorgverzekering aan gaan. Eén keer per twaalf maanden (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Hier helpt je in een aantal minuten de voordeligste en meest goedkope zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het opzeggen van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij deze website kun je meer dan honderd verschillende zorgverzekeringen vergelijken. En niet onbelangrijk: wij geven handig aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Zorgverzekering vergelijken en tijd besparen

Bij onze website vind jein enkele stappen en eenvoudig de meest geschikte zorgverzekering bij je wensen. Hoe dat werkt? Heelgemakkelijk: we stellen je eenaantal vragen over je geval en wat jijvan betekenisvindt. Bijvoorbeeld of je onkosten verwacht voorde tandarts of fysiotherapeut. En of je het doorslaggevend vindt dat je bijbepaalde zorgverleners terecht kunt zonder bij te betalen. Zo kunnenwij voor jou de zorgverzekeringvergelijken en selecteren die exact bij je wensen past. In onsoverzicht zie je vervolgens welke verzekeringen dat zijn. Je kuntze gemakkelijk met elkaar vergelijken, naast elkaar zetten of dieper in devoorwaarden van de polis van de dekking duiken. Meestal kunnen we jetevens nog een betere prijs geven dan de andere prijsvergelijkers van zorgverzekeringen. Devoordeligste en meest geschikte zorgverzekering gevonden? Dan kun je diegauw via ons aan gaan. Binnen luttele minuten is alles online geregeld voor je nieuweziektekostenverzekering.

Laat ons je helpen bij het overstappen en zorgverzekeringen vergelijken

De bescherming van de basisverzekering verandertjaarlijks: dit bepaalt het kabinet. Het kan ook zijn dat debescherming van je aanvullende verzekering verandert, je zorgmaandprijshoger wordt of dat je wensen voor komend 12 maanden veranderen. Ga je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan ben je bij onzewebsite aan het juiste adres. Wijbegeleiden je met het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars.

Ga je overstappen per 1 januari? Denk dan aan de volgendedingen:

 • Pas op dat je niet oververzekerd bent
 • kijk goed naar de gecontracteerde zorgverleners;
 • denk na over de hoogte van je eigen risico.

  Wat is een naturapolis?

  Heb je een naturapolis? Dan moet je goed kijken naar decontracten die je zorgverzekeringsmaatschappij met zorgverlenersheeft afgesloten. Als je bijvoorbeeld naar eenzorgverlener gaat die niet-gecontracteerd is, betaalt deverzekeringsmaatschappij de rekening niet helemaal.Meestal moet je dan 20% van deonkosten zelf betalen. verzekeraars meteen naturapolis hebben gelukkig vaak eengroot aanbod aan gecontracteerde zorgverleners.

  Nadelen naturapolis

  Nadeel van een naturapolis is dat je gebonden bent aan de zorgverzekeringsmaatschappijenwaar jouw verzekeraar een overeenkomstmee heeft afgesloten. Als je onder andere naar een anderziekenhuis wilt gaan dan moet je een deel van de onkosten zelfbetalen, bij een ziekenhuisopname kan dit bedrag flink oplopen. Dit geldt nietvoor spoedeisende hulp, dan kun je wel immer naar hetziekenhuis van je keuze.

  In onze vergelijking geven wij aan of je vrije zorgkeuzehebt. Op welk moment bij de verzekeraarvan je keuze een kruisje ziet staandan betekent dit dat je niet te allen tijde naar hetziekenhuis van je keus kan. Kijkdan verder bij de details om te zien welke zorgverzekeringsmaatschappijengecontracteerd zijn en welke niet. 

  Zorgverzekering vergelijken

  Via onze website vergelijk je de zorgverzekering voor en regel jegauw de voordeligste zorgverzekering voor ,welke “Juist voorjou” is. En daarom ben jehier toch? Want zeg nou zelf; het is op de keper beschouwdfijn om maandelijks wat inkomen over te houdenvoor leuke uitgaven? Het leven is al duur genoeg!Dat bioscoopje is op deze wijze gauw verdiend. Leessnel verder om te weten te komen hoe hetoverstappen werkt in .

  Welke stappen doorloop je in onze vergelijker enwaar moet je op letten?

  In onze vergelijker voor zorgverzekeringen kun jesnel allezorgaanbieders voor vergelijken. Je kunt al in drie stappen wetenwelke zorgaanbieder voor je situatie het besteis:

  Vul je gegevens in

  Filter op jouw wensen en behoeften (Let er goed op datdit je wensen en behoeften zijn voor het zorgjaar )

  Kies de zorgverzekering

  die het voordeligste bijjou past, en aanmelden maar!

  In ons land is iedereen gebodeneen basisverzekering te hebben. Voor velen is het vaak tevens voordeligom een aanvullende verzekering af te sluiten waarmee jemeer uitgaven aan zorg terugkrijgt krijgt. Het aanstaande zorgtwaalf maanden zul je wellicht anderekosten hebben dan het vorige zorgjaar.Wellicht weet je van eerder al dat je verstandskiezen erin uit moeten en heb je een uitgebreideaanvullende tandartsverzekering nodig. Dat isnatuurlijknaar, maar als je met onze vergelijker een goede vergelijking maakt, houd je een beetjegeld over om extra veel ijsjes in teslaan!

Scroll naar boven