kiezen zorgverzekering

Goede Zorgverzekeraar

Weet u zeker dat uw zorgverzekeringwel helemaal bij uw situatie past? Er is namelijkeen kans dat u nu voor zaken gedektbent, waar u compleet geen behoefte aan heeft. Terwijl u erwél maandprijs voor betaalt.

Een zorgverzekeringbestaat over het algemeen uit deverplichte basisverzekering en aanvullende dekkingen. Die kunnen zeeruiteenlopend zijn. Het is dan tevens lastig om een goede vergelijking vanzorgverzekeringen te maken.

Tip voor studenten

Voor studerenden geldt vaak dat ze geen wijde zorgverzekering nodig hebben. studerenden zijn in de regel gezond en kunnen daarom veel geld besparen door alleen een basisverzekering te nemen en te kiezen voor het maximale eigen risico. Een aantal zorgverzekeraars bieden een speciale studerenden zorgverzekering aan. Ga je je zorgverzekering vergelijken? Dan vragen we aan de hand van je geboortedatum automatisch of je student bent. Je ziet dan vanzelf de zorgverzekeringen terug die speciaal voor studerenden zijn (mits deze natuurlijk aansluiten op je wensen).

Goedkoopste zorgverzekering? Hier moet je op letten

Het belangrijkste aan je zorgverzekering is niet de prijs,maar dat je zorgverzekering bij jewensen past. Op de keper beschouwd moet je wel goed naar demaandprijs van je zorgverzekeringkijken. Om debeterekeus zorgverzekering te vinden diewel voldoende bescherming biedt voor jouw wensen, kun je daaromhet betere je zorgverzekering vergelijken.

In gaat de premie vanje zorgverzekering waarschijnlijkflink omhoog. Op zoek naar degoedkoopste zorgverzekering? 3aanwijzingen om de voordeligste zorgverzekeringte vinden:

  • Kijk iedere twaalf maanden goed naar je zorgwensen en zorg dat je zorgverzekering daarbij past. Goedvergelijken kun je zomaar enkele tientjes elke maand schelen!
  • Kijk goed naar debetaling die je krijgt. Zorg er voor dat jetenslotte niet meerkosten betaalt dan jeuitbetaald krijgt uit de zorgverzekering.
  • Kijk naar je eigen risico. Is eenvrijwillig eigen risico iets voor jou?​

Tip: een collectieve verzekering is niet per definitie de goedkoopste zorgverzekering.Je krijgt namelijk met een grote groep (collega’s) exact hetzelfdepakket. Hierdoor kan het goedkoop zijn, maar de kans is zeerniet groot dat het pakket tevens bij je wensen past.Hierdoor verzeker je al snelteveel of te weinig. En zo wordt goedkoop uiteindelijkduurkoop. Vergelijk je collectieve verzekering te allen tijdemet niet-collectieve verzekeringen. Zo weet je zeker dat je debeste envoordeligste zorgverzekering hebt.

Wanneer moet ik eigen risico betalen?

Als je kosten maakt die onder het eigen risico vallen,krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor deonkosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigenrisico van 38vijf euro, krijg je de overige onkostenuitgekeerd van je zorgverzekeraar. 

Zorgverzekering vergelijken

Via deze website vergelijk je de zorgverzekering voor en regel jespoorslags de goedkoopste zorgverzekering voor ,opjou geval aangepast. En dat wil tenslotte iedereen? Want zeg nou zelf; het is uiteindelijksuper om elkemaand wat salaris over te houdenvoor leuke uitgaven? Het leven is al duur genoeg!De KFC is op deze wijze snel verdiend. Leessnel verder om te weten te komen hoe hetoverstappen in zijn werk gaat in .

Welke stappen volg je in onze vergelijker enwaar moet je op letten?

In onze zorgvergelijker kun jegemakkelijk allezorgverzekeraars voor met elkaar vergelijken. Je kunt al in 3 stappen wetenwelke zorgaanbieder voor je wensen het besteis:

Vul je gegevens in

Filter op je wensen en behoeften (Let er goed op datdit je wensen en behoeften zijn voor het zorgjaar )

Kies de zorgverzekering

die het voordeligste bijjou past, en overstappen maar!

In Nederland is iedereen gebodeneen basisverzekering af te sluiten. over hetalgemeen is het tevens voordeligom een aanvullende verzekering af te sluiten waardoor jeandere kosten van zorg vergoed krijgt. Het aanstaande zorgjaar zul je wellicht andereuitgaven hebben dan het afgelopen zorgjaar.Misschien weet je van eerder al dat je verstandskiezen erin uit moeten en heb je een extraaanvullende tandartsverzekering nodig. Dat iszekervervelend, maar als je met onze vergelijker een goede vergelijking maakt, houd je een beetjegeld over om extra veel lekkere dingen in teslaan!

Scroll naar boven