goedkope zorgverzekering vergelijken

Fbto Zorgverzekering

Een ieder in Holland moet voorgeschreven een zorgverzekering aan gaan. Eén maal per kalenderjaar (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Deze website helpt je in een paar minuten de goedkopere en meest goedkope zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het afzeggen van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij onze website kun je meer dan 100 verschillende zorgverzekeringen vergelijken. En ook belangrijk: wij geven overzichtelijk aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Tip voor studenten

Voor jongeren geldt vaak dat ze geen veelomvattende zorgverzekering nodig hebben. studerenden zijn meestal gezond en kunnen daarom veel geld besparen door alleen een basisverzekering te nemen en te kiezen voor het uiterste eigen risico. Een aantal zorgverzekeraars bieden een speciale jongeren zorgverzekering aan. Ga je je zorgverzekering vergelijken? Dan vragen we aan de hand van je geboortedatum automatisch of je student bent. Je ziet dan vanzelf de zorgverzekeringen terug die speciaal voor jongeren zijn (mits deze zeker aansluiten op je wensen).

Check de contractering van je ziektekostenverzekering

Niet alle zorgverzekeringsmaatschappijensluiten overeenkomsten af met alle ziekenhuizen en fysiotherapeuten. Onze website heeft eenhandig overzicht waarin je per zorgverzekeringsmaatschappijkunt zien met wie zij een overeenkomst hebben. Wil je liever per zorgaanbieder bekijken met welke zorgverzekeringsmaatschappijenzij een overeenkomst hebben?

Ga je naar een zorgbieder waar jezorgverzekeraar geen contract meeheeft? Dan kan het zijn dat je een bedrag moet bijbetalen. Controleer dusimmer bij jezorgverzekeringsmaatschappij of je met jeziektekostenverzekering een gehelebetaling krijgt bij de zorgprovider waar jenaar toe gaat. Dit geldt niet voor spoedeisende zorg; hiervoor kun je met elkezorgpolis immer naar elk ziekenhuis of spoedpost zonderplotselinge kosten. Het maaktdan niet uit of je zorgverzekeraar in geen contract heeft gesloten met dat ziekenhuis.

Ga je je zorgverzekeringvergelijken, dan vind jezeker ooksubiet in de resultaten terug welke contracteringen er bij elkeziektekostenverzekering afgesloten zijn.

Wanneer moet ik eigen risico betalen?

Als je kosten maakt die onder het eigen risico vallen,krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor deonkosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigenrisico van 385 euro, krijg je de overige onkostenvergoed van je zorgverzekeraar. 

Zorgverzekering vergelijken

Via deze website vergelijk je de zorgverzekering voor en regel jeonmiddellijk de goedkoopste zorgverzekering voor ,op je wensen en behoeften afgestemd. En dat wil jij tenslotte ook? Want zeg nou zelf; het is tochookgeweldig om regelmatig wat geld over te houdenvoor leuke uitgaven? Het leven is al duur genoeg!Dat bioscoopje is op deze wijze gauw verdiend. Leesgauw verder om erachter te komen hoe hetoverstappen werkt in .

Welke stappen volg je in onze vergelijker enwaar moet je op letten?

In onze vergelijker voor zorgverzekeringen kun jesnel allezorgverzekeringsmaatschappijen voor vergelijken. Je kunt al in drie stappen wetenwelke zorgaanbieder voor jouw gezin het besteis:

Vul je gegevens in

Filter op jouw wensen en behoeften (Let er goed op datdit je wensen en behoeften zijn voor het zorgkalenderjaar )

Kies de zorgverzekering

die het voordeligste bijjou past, en afsluiten maar!

In ons land is iedere burger verplichteen basisverzekering te hebben. In niet alle gevallen ook handigom een aanvullende verzekering te hebben waardoor jemeer uitgaven aan zorg terugkrijgt krijgt. Het nieuwe zorg12maanden zul je misschien anderewensen hebben dan het vorige zorgjaar.Wellicht weet je van tevoren al dat je verstandskiezen erin uit moeten en heb je een extraaanvullende tandartsverzekering nodig. Dat isuiteraardnaar, maar als je met onze vergelijker overstapt, houd je watgeld over om extra veel snoep in teslaan!

Scroll naar boven