goedkoopste basis zorgverzekering

Delta Lloyd Zorgverzekering Nationale Nederlanden

Iedereen in ons land moet voorgeschreven een zorgverzekering afsluiten. Eén maal per twaalf maanden (tot 1 januari) kun je wisselen van zorgverzekering. Deze website helpt je in een aantal minuten de goedkopere en goedkoopste zorgverzekering te vinden die voldoet aan al je wensen. En het beëindigen van je oude zorgverzekering? Geen zorgen, dat gaat automatisch. Bij onze website kun je meer dan honderd diverse zorgverzekeringen vergelijken. En niet onbelangrijk: wij geven duidelijk aan wat de verschillen zijn tussen een budgetpolis, een naturapolis en een restitutiepolis.

Kies de bescherming die bij je past

De bestekeus zorgverzekering is fijn, maarniet alleen de premie is belangrijk. Let erop dat je zorgverzekering goed aansluit bij jewensen en dekking biedt voor de zorg die jij nodig hebt (tip:vergelijk je zorgverzekering goed!).Maar let tevens op ook dat je jouw niet verzekert voor zorgdie je niet nodig hebt. Bedenk daarom eerst welke bescherming jewilt. Hoe meer je verzekert, hoe hoger de premie.

  • Basisverzekering. Dit is voor iedereen wettelijk verplicht. Hiermee zijn alle onkosten voorgauw noodzakelijke medische hulp (huisarts enziekenhuis) gedekt. Let op: ieder jaarverandert de dekking van de basisverzekering.
  • Basisverzekering + aanvullende verzekering. Hebje onder andere fysiotherapie, orthodontie of eentandartsverzekering nodig? Dan kun je daarvoor een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Let wel goed op dat de extra kosten die jebetaalt opweegt tegen kosten die je ongetwijfeld gaat maken.

Ben je op zoek naar eenbepaalde vergoeding?Bekijk dan ons overzicht tegemoetkomingen .

Tussentijds overstappen

Het wisselen van zorgverzekeringkan normaal gesproken één maal per jaar: per 1 januari. Inenkele situaties mag je weltussentijds wisselen van zorgverzekering.Bijvoorbeeld als je:

  • 18 kalenderjaarwordt
  • (terug) komt uit het buitenland
  • uit een militair dienstverband komt
  • je zorgcollectief wordt beëindigd
  • je gaat scheiden
  • polisvoorwaardentussentijds nadelig wijzigen
  • nog geen zorgverzekeringhebt

Is dit van toepassing op jou? Dan kun je op dit momentalsnog van zorgverzekeringoverstappen of een nieuwe zorgverzekeringaan gaan. Je bent namelijk wettelijkvoorgeschreven om op zijnminst een basisverzekering te hebben. Vergelijkte allen tijde even: dan weet je zeker dat je de bestpassende engoedkoopste zorgverzekering vindt. Ga snel je zorgverzekeringenvergelijken en ontdek of overstappen nuttigis voor jou.

Wanneer moet ik eigen risico betalen?

Als je onkosten maakt die onder het eigen risico vallen,krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor deonkosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigenrisico van 385 euro, krijg je de overige kostenvergoed van je zorgverzekeraar. 

Zorgverzekering vergelijken

Via deze website vergelijk je de zorgverzekering voor en regel jegauw de meest geschikte zorgverzekering voor ,passen bij je situatie. En wie wil dat nouniet? Want zeg nou zelf; het is op de keper beschouwdheel stoer om elkemaand wat inkomen over te houdenvoor mooiere dingen? Het leven is al duur genoeg!Dat etentje buiten de deur is op deze manier gauw verdiend. Leesgauw verder om erachter te komen hoe hetoverstappen werkt in .

Welke stappen volg je in onze vergelijker enwaar moet je op letten?

In onze vergelijker voor zorgverzekeringen kun jesimpel allezorgverzekeraars voor met elkaar vergelijken. Je kunt al in drie stappen wetenwelke zorgaanbieder voor jouw gezin debeste keusis:

Vul je gegevens in

Filter op je wensen en behoeften (Let er goed op datdit je wensen en behoeften zijn voor het zorgkalenderjaar )

Kies de zorgverzekering

die het slimste bijjouw situatie past, en overstappen maar!

In Nederland is iedereen vereisteen basisverzekering af te sluiten. In enkele gevallen tevens verstandigom een aanvullende verzekering te hebben waarmee jeextra zorgkosten vergoed krijgt. Het komende zorgjaar zul je wellicht anderekosten hebben dan het vorige zorgjaar.Misschien weet je van eerder al dat je verstandskiezen erin uit moeten en heb je een extraaanvullende tandartsverzekering nodig. Dat isallichtirritant, maar als je met onze vergelijker goedkiest, houd je mooigeld over om extra veel dropjes in tekopen!

Scroll naar boven