goedkoopste zorgverzekering vergelijken

Cz Zorgpremie

Weet u zeker dat uw zorgverzekeringwel helemaal bij uw geval past? De kans is namelijk groot dat u nu voor zaken verzekerdbent, waar u volledig geen behoefte aan heeft. Terwijl u erwél kosten voor betaalt.

Een zorgverzekeringbestaat doorgaans uit deverplichte basisverzekering en aanvullende dekkingen. Die kunnen zeeruiteenlopend zijn. Het is dan ook lastig om een goede vergelijking vanzorgverzekeringen te maken.

Zorgverzekering vergelijken en tijd geld besparen

Bij hier vind jesnel en inenkele stappen en simpel de bestpassende zorgverzekering bij jouw wensen. Hoe dat werkt? Heelsimpel: we stellen je meerdere vragen over je geval en wat jijdoorslaggevendvindt. Bijvoorbeeld of je onkosten verwacht voorde tandarts of fysiotherapeut. En of je het doorslaggevend vindt dat je bijbepaalde zorgverleners terecht kunt zonder bij te betalen. Zo kunnenwij voor jou de zorgverzekeringvergelijken en selecteren die precies bij je wensen past. In onsoverzicht zie je hierna welke verzekeringen dat zijn. Je kuntze simpel met elkaar vergelijken, naast elkaar zetten of dieper in devoorwaarden van de polis van de dekking duiken. Vaak kunnen we jetevens nog een betere prijs geven dan de andere prijsvergelijkers van zorgverzekeringen. Demeest goedkope en beste zorgverzekering gevonden? Dan kun je dieaanstonds via ons afsluiten. Binnen eenpaar minuten is alles online geregeld voor je nieuweziektekostenverzekering.

Laat ons je assisteren bij het overstappen en zorgverzekeringen vergelijken

De bescherming van de basisverzekering verandertjaarlijks: dit bepaalt het kabinet. Het kan ook zijn dat dedekking van je aanvullende verzekering verandert, je zorgmaandprijshoger wordt of dat je wensen voor komend kalenderjaar veranderen. Ga je op zoek naar een nieuwe zorgverzekering voor volgend jaar? Dan ben je bij hier aan het juiste adres. Wijassisteren je met het vergelijken van zorgverzekeringen en zorgverzekeraars.

Ga je overstappen per 1 januari? Denk dan aan de volgendedingen:

 • Pas op dat je niet overgedekt bent
 • kijk goed naar de gecontracteerde zorgverleners;
 • denk na over de hoogte van je eigen risico.

  Wanneer moet ik eigen risico betalen?

  Als je onkosten maakt die onder het eigen risico vallen,krijg je hiervan een rekening van je zorgverzekeraar. Je betaalt alleen voor dekosten die je gemaakt hebt. Als dit bedrag hoger is dan het eigenrisico van 38vijf euro, krijg je de overige kostenuitgekeerd van je zorgverzekeraar. 

  Zorgverzekering vergelijken

  De zorgverzekering vergelijken. Ieder jaar opnieuwbepaalt de ministers welkezorg onder het basispakket vallen en welke zorgniet meer vergoed wordt door de basisverzekering, zoook voor . Op Prinsjesdag is door de Koning voorgelezen watde nieuwe dingen inhouden voor het volgende jaar.Lees hier wat je wetel wilt over je zorgverzekeringin .

Scroll naar boven